Friskis_Lokal_hemsida_1000x400px_3

Hej då träningstvek - välkommen till en aktiv höst!

Hur härlig semesterlunken än må vara är det ändå rätt skönt med rutiner. För med hämta, lämna, jobba och ha helg kommer även höstschemat både inomhus och utomhus på Friskis. Alltså mer träning och fler pass för dig!

I höst bjuder vi upp till dans. Och till Jympa, yoga, spinning och mycket mer. Höstschemat är fullspäckat med både nyheter och vanligheter. Kanske är det nu du testar någonting helt nytt? Eller fortsätter där du slutade innan sommaren, med mer energi än någonsin.

Har du lite ont i knät hjälper vi dig att bli extra stark i armarna. Har du fastnat i gamla hjulspår inspirerar vi dig gärna till nya. Vet du inte vart du ska börja lovar vi att göra precis allt för att du aldrig ska vilja sluta.

För det är ju så vi fungerar. Så, vad säger du? Ny säsong, nya vanor?

Vi ses!

Schema och bokning

Här hittar du höstens schema för utskrift...

...och här är bokningen!

Nyheter i höst

Spin Junior

Vi önskar att alla ska ha möjlighet att röra på sig hos oss - och nu erbjuder vi även juniorerna sin egen anpassade spinning! Spin Junior körs på små spincyklar, som passar barn på ca 5-9 år (barnets längd  styr till stor del här). Passet handlar framför allt om rörelseglädje; det är ett pass där lusten och glädjen att tillsammans cykla inomhus i grupp till musik är det viktigaste. Musiken inspirerar och förstärker vägen vi cyklar tillsammans, i ett varierat och omväxlande pass på ca 30 minuters aktiv rörelse. Själva träningen är något som kommer på köpet! Mamma och pappa kan cykla med gratis om de vill, men behöver inte vara med. Spin Junior körs på lördagar 11.15-12.00 och ingår i Juniorkortet för 195:-/termin (+ medlemsavgift).

Gästpass: Zumba fitness

På torsdagar 17.30 kan vi i höst erbjuda Zumba fitness med Lotta! Ett konditionspass med mycket latinosväng - du behöver inga förkunskaper, det är bara att haka på och skaka loss!

2 nya kombipass

I höst kan du optimera träningen med ett trippelpass: Skivstång+Core+Spin med Pia, måndagar 18.00-19.30!
Och på torsdagar 17.00-18.30 har vi nya kombon Power Hour+Flex med Johan och Anna-Lena. Styrka plus rörlighet, helt perfekt!

Dubbla Spin Giro 4

Vårens succé Spin Giro 4 kommer tillbaka, med två pass i veckan: torsdagar och söndagar! Liksom förra säsongen ingår passet i alla träningskort som omfattar gruppträning kvällstid, och den som bara vill gå på Spin Giro kan lösa kort till enbart dessa pass. Läs mer här!

Juniorkortet

Nytt för i höst är Juniorkortet! För 195:-/termin (+ medlemsavgift) få du gå på Juniorpass, Spin Junior och Familjefys. Läs mer här!

Friskis_Instagram_1080x1080px_ALT_1
Friskis_Instagram_1080x1080px_ALT_3
Friskis_Instagram_1080x1080px_ALT_4
Friskis_Instagram_1080x1080px_ALT_2