Friskis&Svettis Kungsbacka

Friskis&Svettis i Kungsbacka finns sedan augusti 2014 i två lokaler: Kabelgatan 8, samt Storgatan 21 i Innerstaden.

Kabelgatan har vi stort gym, cirkelgym, all vår gruppträning, café, försäljning av kläder och prylar samt omklädning, bastu och relax för damer resp. herrar.
Här har vi även två hyresgäster;
Petra Anderberg Massageterapi - Läs mer här ->
Lykkas Kostrådgivning - Läs mer här ->

I Innerstaden finns vårt nyaste gym med omklädning för herr och dam samt viss försäljning.
Här har vi också en hyresgäst; MassaMuskler Massageterapi - Läs mer här ->

Våra träningskort gäller självklart i båda lokalerna.

Likaså har vi samma öppettider överallt.


Föreningen bildades 1989 av Maria Björneloo och verkade under många år i kommunens jympasalar. 2004 fick föreningen en egen lokal vilket innebar ett enormt lyft och en fördubbling av medlemsantalet under bara ett års tid.

Det innebär i sin tur att vi firade 25 år som förening 2014, och dessutom 10 i egen lokal och "nyförlösta" med ett andra gym!

2009 invigde vi ett nytt stort gym på ca 850 kvadratmeter med cirkelträning och splitter ny maskinpark. Med vårt nya Cirkelgym som togs i bruk 2010 var den totala gymarean uppe i över 1 000 kvadrat. Och sedan 23/8 2014 har vi ytterligare ca 500 kvadratmeter gym, i ny lokal i Innerstaden. 1 500 m2 för skön gymträning!

Totalt förfogar vi idag över 3 500 kvadratmeter, inklusive tre hallar för jympa i olika former, en stor spinningsal som rymmer hela 50 spincyklar och en egen sal för Indoor walking. 

Här finns många ytor att njuta av och möta andra likasinnade på.